Casa aan de Overkant

67967396_2246280079017145_6220664442061848576_n

Zeer trots zijn we op het feit dat we dit prachtige appartement van Ad en Tilly mogen verhuren. Het is een prachtig appartement op de begaande grond met een zeer groot verhoogd terras met glazen windschermen eromheen. Het terras is uitgerust met ligbedden, verstelbare stoelen en tafel. Casa aan de Overkant ( met vergunningsnummer VFT/ AL/ 05297) is voorzien van een prachtige nieuwe keuken met daarin alle luxe die u zich maar kan wensen: grote koelkast met apart vriesvak, combi oven-magnetron, vaatwasser, keramisch kookstel met vier pitten, senseo, gewoon filter koffiezet apparaat , dulce gusto apparaat,  waterkoker, vaatwasser, en meer dan genoeg servies, pannen en bestek. Tussen de open keuken en woonkamer bevind zich een eettafel met vier stoelen. De woonkamer heeft een grote tv met ned en vlaamse zenders en zeer geriefelijke bank en stoelen.

Casa aan de Overkant heeft een eigen beveiligde WIFI. Internetten kunt u met deze verbinding zelfs bij het zwembad.

Vanuit de ouder slaapkamer met een heerlijk groot bed en ruim voldoende kastruimte komt u op het tweede zeer grote terras, waarvandaan u toegang heeft tot de kelder, waar zich naast een kast vol boeken en spelletjes ook de wasmachine zich bevind.

Ook dit tweede terras is voorzien van buiten meubilair!

Het appartement is voorzien van airco´s die zowel verwarmen als koelen, wat dit appartement zeer geschikt maakt voor zowel zomer als winter.

De tweede slaapkamer heeft twee grote losse bedden.

De badkamer is enorm en heeft een losse douche cabine, een zeer groot bad en een toilet en wastafel.

Deze slideshow vereist JavaScript.