Casa Klomp

20190513_160926

Casa Klomp (Decreto 28/2016 VFT/AL/04650) is een Nederlands eigendom met “Klomp” dat in het Engels “Clog” betekent, uiteraard is de klomp synoniem met Nederland.

Het pand is gekocht en ingericht voor het seizoen 2019 en heeft alles wat u nodig heeft voor een aangename naturistische vakantie op Vera Natura.

De accommodatie is op de begane grond en heeft 1 slaapkamer, een woonkamer met een open keuken en een badkamer. Buiten een terras wat kan worden afgesloten voor de wind en een tuin.

Het appartement is geschikt voor maximaal 2 personen en is comfortabel en ruim ingericht. In de woonkamer/keuken staan een bank, een eettafel en 2 stoelen, een bar met 2 krukken, een blue-tooth speaker om uw eigen muziek te luisteren, een TV en er is airco die kan koelen of verwarmen.

De slaapkamer heeft een 140 x 200 bed, inbouwkasten en ook airco. De badkamer heeft een supergrote inloopdouche. Het terras kan gedeeltelijk of helemaal worden gesloten tegen de wind d.m.v. PVC schermen en er staan een tafel en 2 stoelen. Op het gras staan nog eens 2 ligstoelen om te ontspannen in de tuin.

Beddengoed en handdoeken worden verstrekt (met een optie om dit wekelijks te laten verschonen), evenals een strandlaken en een haardroger om kostbare kofferruimte te besparen. Wifi en gratis TV via Canal Digital het family pakket ( de Nederlandse en Vlaamse zenders) en alle gratis Britse tv-kanalen worden verstrekt.

Deze slideshow vereist JavaScript.