Vera Natura

Vera Natura is een zeer mooi ruim opgezet complex met kubusachtige appartementenblokken verspreid over het park. Elk blok bestaat uit acht appartementen waarvan de ingangen zich rondom het blok bevinden. Deze vorm en opstelling bevordert de privacy van de bewoners.
Het park is enkel toegankelijk voor eigenaren of huurders. Naast de sleutels van het appartement heeft u dan ook een sleutel voor het park. Ook de parkings liggen binnen de muren van het park. De parkeerplaatsen zijn allen overdekt en te huur. De parkings liggen aan de rand van het park en hierdoor is het park zelf autovrij!

Het park is rijk voorzien van groen waaronder veel palmbomen, rijk bloeiende bougainvilles, en andere geurende heesters.
Aan de rand van het park bevindt een kleine bakkerij waar ook beperkt levensmiddelen worden verkocht, waar tevens internet is en u in het seizoen lekker kunt eten!
Op loopafstand (5 min.) is een grote supermarkt gevestigd en diverse lekkere restaurantjes.

Door het prachtig aangelegde en goed onderhouden park wandelt u in een minuut naar het zwembad of in twee minuten naar het openbaar naaktstrand.

Het complex heeft een prachtig groot buitenbad met jacuzzi, een kinderbad een super ligweide, een verwarmd en overdekt binnenbad en een Bibliotheek waar gratis WIFI is.

Gelijk achter het zwembad bevind zich het strand! Wat een luxe om in je blote kont naar het strand te kunnen lopen!  Op het strand bevinden zich diverse strandtentjes waar u heerlijk kunt vertoeven!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.